دانه کرفس شنیده بودین؟!! 👈6 مزیت خوردن دانه های کرفس 🔹منبع خوبی از مواد معدنی ضروری مانند کلسیم و منگنز و آهن هستند. 🔹میزان کمی از کالری را به بدن وارد 🔹از سلامت استخوان ها حمایت می کنند. 🔹به افزایش تولید سلول های قرمز خون کمک می کنند. 🔹سطح قند خون را بهبود می بخشد. 🔹با باکتر ی ها مبارزه می کند. 🔹دارای خواص آنتی اکسیدانی است. 🔹دانه کرفس برای درمان بیماری هایی مانند برونشیت، اختلالات پوستی و آنفولانزا استفاده می کنند. ➕به صورت عصاره یا کپسول در دسترس هستند برای عزیزانتون بفرستید❤️ @darmangaram