دانه کرفس شنیده بودین؟!!
👈6 مزیت خوردن دانه های کرفس
🔹منبع خوبی از مواد معدنی ضروری مانند کلسیم و منگنز و آهن هستند.
🔹میزان کمی از کالری را به بدن وارد
🔹از سلامت استخوان ها حمایت می کنند.
🔹به افزایش تولید سلول های قرمز خون کمک می کنند.
🔹سطح قند خون را بهبود می بخشد.
🔹با باکتر ی ها مبارزه می کند.
🔹دارای خواص آنتی اکسیدانی است.
🔹دانه کرفس برای درمان بیماری هایی مانند برونشیت، اختلالات پوستی و آنفولانزا استفاده می کنند.
➕به صورت عصاره یا کپسول در دسترس هستند
برای عزیزانتون بفرستید❤️
#گیاه_درمانی
☘
@darmangaram☘