🔹🔸🔹🔸🔹🔸
❌ تقلب گسترده در مواد غذایی ❌
✅ قسمت 5⃣
⛔️تقلب در غلات
🥪تقلب در نان
🔹در کشور ایران به دلیل اعمال سیاست کمک بها (سوبسید) از طرف دولت برای برخی از فرآورده های غذایی (مثل نان) قیمت نان که غذای اصلی مردم را تشکیل می دهد پایین بوده و کمتر کسی به فکر تقلب در این ماده ی غذایی می افتد.
👁 با این وجود گاهی افراد سودجو و متقلب در این ماده ی غذایی هم تقلب می کنند که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:
📌 اضافه کردن نشاسته به آرد:
🔹عده ای از متقلبین، مقداری نشاسته سیب زمینی و برنج به نان اضافه می کنند و در نتیجه خمیر، آب بیشتری جذب می کند.
📌استفاده از آرد های کهنه:
🔹در مورد آردهای کهنه که به علت فساد چربی، دارای اسیدیته ی بالایی هستند، متقلبین مقداری کربنات یا بیکربنات سدیم به آرد اضافه می کنند. این مواد اسیدهای حاصل از فساد را خنثی کرده و عیب کهنگی و ماندگی آرد را می پوشانند. لازم به یادآوری است که برخی از این ترکیبات گاهی برای کمک به عمل آمدن خمیر به آن اضافه می شوند.
📌 اضافه کردن زاج برای سفید کردن سطح نان:
🔹نان های سفید در پاره ای از مناطق دارای طرفداران بیشتری هستند و لذا پاره ای از متقلبین مقداری زاج سفید یا سولفات مس یا براکس به آردهای تیره اضافه می کنند.
📌 اضافه کردن ترکیباتی مانند گچ، پودر استخوان و تالک و امثال آن به آرد
🥮ماکارونی و رشته
📌افزودن آردهای نامناسب:
🔹در مورد ماکارونی نیز یکی از تقلب های متداول استفاده از آردهای نامناسب است.
📌 افزودن مواد رنگی به خمیر ماکارونی :
🔹ماکارونی زرد طرفداران زیادی دارد که رنگ آن مربوط به مواد اولیه آن است. اما عده ای از متقلبین به جای استفاده از مواد اولیه مناسب، از مواد اولیه نامرغوب استفاده کرده و برای پوشاندن این عیب مقداری مواد رنگی به خمیر ماکارونی اضافه می کنند.
📌 ماندگی و کهنگی ماکارونی:
🔹ماکارونی مانده و کهنه به علت فساد چربی هر چند اندک، دارای محیطی اسیدی می باشد.
🙏در خریدتان مطمئن انتخاب کنید!
📚منبع:
http://fdo.kaums.ac.ir/Default.aspx?PageID=185
💠 آدرس سایت :
http://www.Daroo100.com
🌐
@DaftareAyatollahTabrizian
🔹🔸🔹🔸🔹🔸