👈افزایش مصرف غذاهای آماده
به دلیل محدود شدن پخت و پز آزاد و پختن غذاهای دودزا (مثل کباب ) یا غذاهای بودار
در قدیم آشپزخانه دارای چند پنجره برای تهویه بود و بو برای سایر قسمتهای خانه اذیتکننده نبود.
با وارد شدن آشپزخانههای اوپن به زندگی، مشکل تهویه هم به مشکلات دیگر خانههای کوچک اضافه و باعث تغییر سبک پخت و پز در بین خانوادههای ایرانی شد.
از طرف دیگر وقتی آشپزخانه از آن حالت خصوصی و حرمت دار در آمد و تبدیل به دکور برای کل خانه شد، دیگر امکان فعالیت به شکل قبل در آن وجود ندارد.
غذاهای سنتی اغلب با مواد بسیار تهیه میشوند و برای تهیهشان باید از چندین ظرف استفاده کرد.
وقت زیادی هم آماده کردنشان میبرد و هر کدام بوی خاص خودشان و ریخت و پاش مخصوص خودشان را دارند که درست کردنشان در یک دکور کوچک با جای محدود و بدون در و پیکر عملاً امکانپذیر نیست و خانوادهها را به سمت حذف پخت این غذاها پیش برد.
پخش شدن بوی غذا و چربی در کل خانه چیزی نیست که کدبانوی ایرانی آن را بربتابد و تحملش کند؛
از این رو پی راههای جایگزین برای کم شدن عواقب استفاده از آشپزخانه اوپن میگردد.
از طرف دیگر آمارهای مثلا علمی نشان دادند که دود ناشی از طبخ غذا که در خانه پخش میشود، مانند دود سیگار عمل میکند و برای افراد خانواده به همان اندازه مضر است.
روی آوردن به کنسروها و غذاهای آماده که فقط کافیست از توی فریزر درشان بیاوری و گرمشان کنی، راه حلی بود که خانوادهها برای این مشکلات پیدا کردند و رفته رفته این فرهنگ تغذیهای در بین خانوادهها جا افتاد.
آپارتمان : نابودی همه چیز
🆔
@daroshefaenarjeskhatoon313