💫 به حریم خصوصی نوجوانان احترام بذاریم؟
✅ به چگونگی تعامل با فرزندتان توجه کنید
وقتی دربارهی جزییات مسائل فرزندتان سؤال میکنید، احساس میکند قصد دارید به اطلاعات شخصی یا محرمانهی او دسترسی پیدا کنید. بنابراین باید سعی کنید با توجه به شناختی که از فرزندتان دارید، برای طرح سؤال یا ابراز نگرانیهایتان، کلمات و جملات سنجیدهای انتخاب کنید که فرزندتان احساس نکند از او بازجویی میکنید یا به حریم شخصیاش وارد شدهاید.
✅ به فرزندتان اجازه دهید تا اندازهای خودمختاری داشته باشد
بهتر است به تواناییهای فرزندتان اطمینان داشته باشید و به او مسئولیتهای مختلف بسپارید. دادن حس استقلال نهتنها اعتمادپذیری و حس شایستگی را در او تقویت میکند، خودتان را هم از دغدغهی مراقبت همیشگی و زیر نظر داشتن مدام فرزندتان رها میکند.
✅ به فضای ارتباط او با دوستان و همسالانش احترام بگذارید
وقتی احساس میکنید فرزندتان تمایل دارد بهتنهایی در جمع دوستانش باشد، به او اجازه بدهید و او را تنها بگذارید.اگر تلاش کنید که بهطور مداوم در جمع آنها حضور داشته باشید، فرزندتان را معذب و حریم خصوصی گروه دوستی آنها را محدود میکنید.
✅ به فرزندتان اعتماد کنید
فرزندتان نشان دهید که به او اعتماد دارید و به حق او برای داشتن حریم خصوصی و تصمیمگیری دربارهی زندگیاش احترام میگذارید.وقتی شما و فرزندتان به یکدیگر اعتماد متقابل داشته باشید، ارتباط بهتری خواهید داشت و اگر فرزندتان به کمک نیاز داشته باشد، احتمالش بیشتر است که سراغ شما بیاید.
✅ به اندازهی کافی نظارت داشته باشید
فراموش نکنید که نظارت بسیار محدود، فرزندتان را از حمایتی که برای تصمیمگیری درست به آن نیاز دارد، محروم میکند. دخالت و نظارت بیش از اندازه نیز آسیبهای خاص خودش را دارد و این احساس ناخوشایند را در فرزندتان به وجود میآورد که به او اعتماد ندارید. وقتی فرزندتان را در محیطی که به آن اعتماد دارید زیر نظر میگیرید، به او یاد میدهید که چگونه تصمیمات درستی بگیرد و مسئولیت انتخابهایش را بپذیرد.
✅ روانشناسیرشد
👫دوازده تا هجده سال
⏰زمان مطالعه: شش دقیقه
🧑🎄جهت سفارش تبلیغ در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید🧑🎄👌👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@koodaks
#کودک #قصه #بازی