🔸هواپیمای اوکراینی که با ۱۷۶ سرنشین مورد اصابت قرار گرفت هواپیمای فوق مدرن جاسوسی بود که اطلاعات پدافندی ایران را برای آمریکا ارسال میکرد!
🔹«پنتاگون برای مختل کردن سیستمهای راداری ایران و حمله به اهدافی در خاک این کشور از طریق حملات موشکی یا بمباران هوایی دو فروند هواپیمای آواکس (سیستم پیش اخطار و کنترل هوایی/ رادارهای سه بعدی پرنده) را از پایگاههایش در خاک عربستان سعودی و ترکیه به پرواز درمیآورد که بخشی از پوشش مورد نظر آمریکاییها را ایجاد میکنند، اما همچنان نقاط مرکزی ایران برای آمریکاییها نقطه کور محسوب میشدند و در پوشش کامل قرار نداشتند».
🔹«لذا آمریکایی ها سناریوی بوئینگ به ظاهر مسافربری، اما در واقع
#بوئینگِ_آواکس را پیادهسازی کردند که برای عملیاتهای ویژه به شکل مسافربری طراحی شده بود.
آنها این هواپیما را در اختیار اوکراین به عنوان هم پیمان خود قرار دادند، تا اوکراینیها کامل کننده پازل نقشه سیستم راداری ایران و شناسایی کننده آخرین تغییرات سیستمهای پدافندی ایران باشند و با این هدف هواپیمای اوکراینی وارد آسمان ایران شد».
🔹به گزارش کانال نظامیان متحد «در عمل ماموریت با موفقیت انجام شد و هواپیما پس از ارسال اطلاعات و یافتههای خود در فرودگاه امام خمینی بر زمین نشست. اما این پایان ماجرا نبود. چون سیستمیهای سایبری سپاه متوجه انتشار و ارسال سیگنالهایی غیرمعمول از هواپیمای بوئینگ اوکراینی شده بودند. لذا بلافاصله خدمه پرواز و عوامل فنی قرنطیه و هواپیما وارسی میشود. بازرسیها حتی به موتور هواپیما و باز و بررسی کردن آن میرسد، اما هیچ مورد مشکوکی یافت نشد و این علت تاخیر چند ساعته هواپیمای اکراینی بود که دلیل آن نقص فنی اعلام شد».
🔹«علیرغم به نتیجه نرسیدن بازرسیها، ایران اصرار بر عدم پرواز هواپیمای اکراینی داشت. ایرلاین اوکراین که از موضوع مطلع میشود، تهران را تهدید میکند که در صورت عدم صدور اجازه پرواز، سیستم فرودگاهی ایران را وادار به پرداخت غرامت به ازای هر ساعت تاخیر در پرواز هواپیمای اوکراینی خواهد کرد که به ظاهر غرامت هر یک ساعت عدم صدور مجوز پرواز چند ده هزار دلار است».
🔹«این تهدید، ایرانیها را که همچنانکه به هواپیما مشکوک بودند، تسلیم میکند. این سوءظنها پدافند سپاه را وادار میکند، جهت خنثی کردن عملیات شناسایی احتمالی، نقشه استقرار سامانههای پدافندی را در حلقه (رینگ) آخر بار دیگر تغییر دهد. بوئینگ اکراینی مسافرگیری کرده و پس از تیک آف برای شناسایی و اطلاع از آخرین تغییر و تحولات و وضعیت سامانههای پدافندی اطراف تهران، رادار مرکزی (سه بعدی) خود را روشن میکند».
🔹«بالطبع به محض ارسال پیامها و دریافت از سوی پایگاههای آمریکایی، عملیات انتقامجویانه و مقابله به مثل آمریکاییها آغاز میشد که شامل شلیک دهها موشک کروز از دورترین نقاط در منطقه به سمت اهداف مورد نظر در ایران، به ویژه تهران بود و این موضوعی بود که سپاه به آن پی برد و به همین دلیل گفته شد که پیامهای هشداری درباره شلیک موشکهای کروز به پدافند هوایی سپاه رسیده بود. حالا سپاه مطمئن شده بود، هواپیمای اوکراینی، یک هواپیمایی شناسایی است که در حال جاسوسی برای آمریکاییهاست و ادامه پرواز آن در آسمان ایران به معنای دادن گرای دقیق از اهداف به آمریکاییهاست».
🔹«آنجا که سردار حاجیزاده میگوید که اپراتور فقط ۱۰ ثانیه فرصت داشته تا تصمیمگیری کند، بزند یا نزند، در واقع منظور اصلی از این گفته این بوده که اپراتور ۱۰ ثانیه فرصت داشته تا تصمیم بگیرد، یک هواپیمای فوق مدرن جاسوسی را هدف بگیرد که ۱۷۰ انسانِ بیگناه را برای تضمین موفقیت عملیاتش به گروگان گرفته بود، یا اینکه اجازه دهد، دهها شاید هم صدها موشک کروزِ آمریکایی در مرحله اول نقاط شناسایی شده را هدف بگیرند و طبیعتا یکی از این نقاط سامانههای پدافندی و زیرساختهای حیاتی است که با نابود شدن آنها، راه را بر موج دوم حملات آمریکاییها در دو قالب حملات موشکی با موشکهای کروز و حملات جنگندههای بمبافکن باز میکند و آن اپراتور با تصمیم درست خود کشوری را از نابودی نجات داد»
⛔️این خبر تکمیل خواهد شد و نکات جدید و غیر منتظرهای از عاملان غیرآمریکایی ترور حاج قاسم سلیمانی را در اختیار مخاطبان کانال نظامیان متحد قرار خواهد داد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist