روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو گفته می شود که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می گردد. برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه می باشد نیز اضافه نمایید. به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، دویست گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بگذارید با شعله سوزنی کم کم آب شود. (اگر شعله سوزنی باشد نیازی به چربی و احشاء داخلی نیست فقط مواظب باشید ته نگیرد و اگر میخواهید مثل روغن زرد دانه دانه شود هر مقداری که شحم آب می شود از ظرف خارج کنید تا انتها به این نحوانجام دهید) بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید. این روغن یکی از بهترین روغن هایی است که برای انسان مفید است. https://eitaa.com/dehkadeeslami