آموزش
#کیک_مدرسه_۲ 😋😍
تمام کیک های مدرسه ای داخل قابلمه و فر دستساز عالی پخته میشن.
💗مواد لازم💗😍😍
تخم مرغ متوسط ۲ عدد
آرد ۱۴۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
بکینگ پودر 1/2 tsp یا همون قاشق کوچولو خونتون ولی سرش پر نباشه.
وانیل ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه با دور تند بزنید.
شیر و روغن اضافه کنید فقط در حد ۳۰ ثانیه با دور کند بزنید.
آرد و بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن فقط مواد هم بزنید.
مواد به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکائو بزنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
داخل قالب های مافین یا کپسول های کاپ کیک یا حتی لیوان کاغذی ها بریزید .
💗دمای فر گازی ۱۷۵ درجه
💗مدت پخت ۳۰ تا ۴۵(تا زمانی که طلایی بشه)
💗دمای فر برقی ۱۶۵
💗❌️البته که دمای پخت فرهاتون باید بلد باشین.
💗میتونید کامل ساده درست کنید.
💗برای تزئین من از شکلات آب شده و پودر نارگیل و پسته و گردو استفاده کردم.