موچی محبوب ترین شیرینی ژاپنیه که جدیدا خیلی طرفدار پیدا کرده🤌🏻 این شیرینی بافت خیلی نرم و لطیفی داره و خیلی خوشمزه ای👌🏻
حالا من موچی رو به شکل رولی درست مردم که ظاهر زیباتری داره🙂
(آرد موچی رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید)
آرد برنج گلوتینوس ۱۷۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
شیر ۲۶۰ گرم
کره ۴۰ گرم
رنگ خوراکی چند قطره
مواد میانی:
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری(دلبخواهی)
وانیل نصف قاشق چایخوری
پوره انبه به مقدار لازم
آرد برنج، نشاسته ذرت و پودر قند رو داخل ظرف بریزید و باهم ترکیب کنید.بعد شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلولههای آرد کامل باز بشن. بعد چند قطره رنگ خوراکی هر رنگی که مدنظرتون هست به مواد اضافه کنید.حالا مواد رو از صافی رد کنید.بعد روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و به مدت یک دقیقه داخل ماکرویو بزارید، پس از یک دقیقه مواد رو خارج کنید و هم بزنید و دوباره ۱ دقیقه دیگه تو ماکرویو بزارید.این مرحله رو ۳ بار تکرار کنید تا خمیر خوب بپزه و منسجم بشه. بعد کره رو به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.بعد از یکدست شدن خوب ورز بدید تا یه خمیر یکدست و یکنواخت بشه.خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید.روی تخته پودر نارگیل بپاشید همیر رو پهن کنید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. حالا مواد پنیری رو روی خمیری بریزید و با با کاردک کاملا صاف و یکدست کنید،حالا خمیر رو به آرومی رول کنید و به مدت ۳۰ دقیق داخل یخچال بزارید. حالا نخ رو زیر رول بزارید و نخ رو در جهت مخالف بکشید تا خیلی نرم برش بخوره.
مواد میانی👈🏻پنیر خامه ای و پودر قند رو با هم مخلوط کنید بهتره از همزن استفاده کنید.بعد وانیل و پوره انبه رو بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
@dehkadekadbanoo