فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی کوکی دورنگ (بروکی) مواد لازم برای لایه براونی : 120 گرم شکلات تلخ 70 گرم کره 2 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر 75 گرم آرد قنادی الک شده 50 گرم گردو خرد شده شکلات و کره رو داخل کاسه ای ریخته و بن ماری میکنیم و کنار میزاریم تا یکم خنک بشه تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سس شکلاتی رو بهش اضافه میکنیم آرد رو هم بهش اضافه کرده و در آخر گردو رو اضافه و مخلوط میکنیم میتونید به دلخواه دو قاشق غذاخوری از آرد کم کنید و بجاش پودر کاکائو الک شده بهش اضافه کنید. مواد لازم برای کوکی 1 عدد تخم مرغ متوسط 100 گرم کره همدمای محیط 70 گرم شکر سفید 60 گرم شکر قهوه ای 260 گرم آرد قنادی الک شده 150 گرم شکلات چیپسی نسوز نصف پاکت بکینگ پودر 1 ق چ 1 ق چ عصاره وانیل کره و شکر قهوه ای و سفید رو با هم مخلوط میکنیم. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه میکنیم آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم در آخر شکلات چیپسی رو اضافه و مخلوط میکنیم. کف قالب هامون رو با اسپری جدا کننده یا کره حسابی چرب میکنیم اول مایه براونی رو داخل قیف ریخته و یه لایه کف قالب می ریزیم یکم کمتر از نصف قالب) از خمیر کوکی مقداری جدا کرده و طبق شکلی که قالب هامون داره فرم داده و روی لایه براونی میزاریم قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 20 دقیقه میزاریم با سیخ چوبی امتحان کنید کافیه لبه ها تغییر رنگ داده باشه اما سطح کوکی نرم باشه بعد از پخت یکم از دما افتاد از قالب جدا کرده و روی توری خنک میکنیم. نوش جان . 🎉🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo