⬅️ کیک سیب و دارچین
🔹شما نیاز دارین به:
کره ۱۰۰ گرم
شکر یک لیوان پر
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید دو لیوان
ماست یک لیوان همزده ی شیرین
آرد نشاسته ذرت نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
سیب قرمز سه عدد
برای کارامل:
شکر یک لیوان
کره ۵۰ گرم
این کیک خیلییییی آسون و بدون قلق هست .کره هم دمای محیط رو با شکر هم زدم و دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کردم و هر کدوم رو یک دقیقه هم زدم(دور گیری یادتون نره)
همه ی مواد خشک رو با آرد مخلوط کردم و الک کردم و توی سه مرحله اضافه کردم. در نهایت ماست رو توی دو مرحله اضافه کردم و مواد کیک آمادست.
واسه کارامل شکر رو روی شعله ی خیلی ملایم هم زدم تا کاملاااا ذوب شه و بهش به آرومی کره ی ذوب شده رو اضافه کردم .کارامل آمادست.
کف قالب کمربندی به قطر ۲۶ کاغذ روغنی گذاشتم کارامل رو ریختم و سیب های سرخ نازک برش خورده چیدم و مواد کیک رو به آرومی روش ریختم و سطحشو یکدست کردم.
فر رو از قبل گرم کردم و توی فر ۱۷۰ درجه (حرارت از پایبن و فن) به مدت ۴۰ دقیقه پخت.
مزه اش خود بهشته حتماااا امتحانش کنین
🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo