چه مدت برای خیساندن حبوبات زمان لازم است؟ اکنون زمان خیس کردن حبوبات است و می‌توانید از بین سه روش این کار را انتخاب کنید. در اینجا سه ​​روش مختلف برای خیس کردن حبوبات در خانه آورده شده است: 1. خیساندن سنتی – 8 تا 12 ساعت روش خیساندن سنتی هنگام پختن حبوبات در زودپز بهترین است، زیرا زودپز اجازه می‌دهد تا حبوبات بسیار نرم تر از پخت معمولی شوند. حبوبات خود را در یک کاسه قرار دهید حبوبات را در کاسه آب سرد ریخته و مطمئن شوید که سطح همه حبوبات از آب پوشیده شده‌ است. حبوبات را به مدت 8 ساعت خیس کنید یا در صورت امکان یک شب (حدود 12 ساعت) در آب بخیسانید. حبوبات را آبکش کنید و آب آن را دور بریزید. حبوبات ممکن است پس از خیساندن چروک به نظر برسند، اما پس از پخته شدن دوباره به حالت قبل باز می‌گردند. 2. خیساندن داغ – 24 ساعت بسیاری از افراد از روش خیساندن گرم استفاده می‌کنند. در این حالت بهتر است حبوبات را ۲۴ ساعت در آب قرار دهید. حبوبات را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به ازای هر 2 فنجان پر از حبوبات، 10 فنجان آب به آن اضافه کنید. آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و اجازه دهید سه دقیقه دیگر بجوشد. حبوبات را از روی حرارت بردارید و روی آن ها را بپوشانید. بگذارید تا 24 ساعت بماند. آب حبوبات را خالی کرده و آب آن را دور بریزید. 3. خیساندن سریع – 1 ساعت خیساندن سریع سریعترین راه برای خیس کردن حبوبات است، در حالی که بعد از پختن حبوبات لطیف خواهند شد. برای جلوگیری از چسبیدن آن‌ها به ته قابلمه به هم زدن حبوبات در زمان پخت ادامه دهید. پخت حبوبات 30 دقیقه تا 2 ساعت طول می‌کشد که بستگی به نوع آن دارد. وقتی آماده شد، حبوبات نرم می‌شوند، اما نه آنقدر نرم که له شده به نظر برسند. پس از آماده شدن، می‌توانید آب باقیمانده را دور بریزید و حبوبات را به غذای مورد علاقه خود اضافه کنید. ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo