«شیر زنبور» ؟! 😳 جلی الخالق❗️
شاهانگبین یا «شیر زنبور» نوعی ماده غذایی است که توسط زنبورهای عسل تهیه میشود و معمولاً همه نوزادهای زنبور(لارو های سفید رنگ) در روز اول زندگی از شاهانگبین تغذیه میکنند که نقش مشابه شیر مادر را برای شروع تغذیه نوزاد دارد، اما این جیره غذایی از روز چهارم تغییر میکند و جای آن را مخلوطی از عسل و گرده میگیرد.
در قلمرو فرمانروایی داخل کندو، تنها ملکه است که تا آخر عمر از این ماده زرد روشن که همچون شیر آغوز بسیار غلیظ و ژلاتینی است تغذیه میکند که به همین دلیل به آن عسل شاهانه یا شاه انگبین یا ژل ملکه یا به تعبیر فرنگی «ژل رویال» میگویند.
نکته مهم:👈 این نوع غذا باعث بوجود آمدن تفاوتهای اساسی بین زنبورهای ماده که همان جمعیت انبوه زنبورهای کارگر کندو هستند با ملکه زنبورها میگردد بهطوریکه طول مدت عمر ملکه بیش از پنجاه برابر طول زندگی زنبورهای ماده دیگر است بدون اینکه تفاوت ژنتیکی داشته باشند.
👌👌به همین دلیل دانشمندان راز طول عمر را در ژل رویال جستجو میکنند.
👈حکیمان طب سنتی برای بسیاری از مشکلات سلامتی مصرف شاه انگبین یا شیر زنبور را توصیه میکنند.
👏پس واقعا بلند مرتبه هست خالق واحدی که این را آفریده و در قرآن کریم هم بر تأثیر شفابخش شهد برآمده از شکم زنبور عسل بعنوان شفاء برای همه مردمان اشاره شده(سوره نحل)🤲
┄┅┅┅┅❀🌺❀┅┅┅┅┄
🌿
@didehban313🌿