فواید، عوارض و منابع ویتامین K ویتامین K به گروهی از ویتامین‌های محلول در چربی گفته می‌شود که در لختگی خون نقش دارند. این ویتامین مانند ویتامین D محلول در چربی است و بدن برای جذب آن نیاز به صفرا دارد. مهم‌ترین فایدۀ این ویتامین: جلوگیری از خونریزی، درمان خون‌ریزی ناشی از بیماری‌های هموفیلی، کبد، زردی و زخم معده، درمان خون‌ریزی شدید در دوران قاعدگی و بهبود وضعیت استخوان‌ها و برای قلب مفید است. این ویتامین در پیشگیری از سنگ کلیه، پوکی استخوان، دیابت و بیماری‌های کبدی نیز سودمند است. افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین که بیشتر برای بیماران قلبی عروقی تجویز می‌شود،استفاده می‌کنند،مصرف زیاد غذاهای حاوی ویتامین K می‌تواند تداخل ایجادکند. مقدار زیاداین ویتامین به بدن آسیب می‌رساند. جعفری، کلم،اسفناج،گل کلم،زردهٔ تخم مرغ،کاهو،چای سبز،گوجه‌فرنگی،مارچوبه، کرفس،لوبیا سبز،شاهی،شلغم، روغن سویا،آووکادو،کدوتنبل، نخودفرنگی،و ماهی، از منابع غنی ویتامین K هستند. @doctor_namaki