طرز تهیه
۱. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی یا دستی خوب میزنیم تا کرم رنگ شود.☘
۲. روغن و شیر را کمی ولرم کرده و به تخم مرغ اضافه میکنیم.🍼
۳. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با الک اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنیم.🍶
۴. قابلمه خالی را روی گاز خوب گرم میکنیم، بعد قالبهای کاپ کیک را میگذاریم داخل قابلمه و زیر آن حتما شعله پخشکن میگذاریم و در قابلمه را با دمکنی میپوشانیم. تا نیمساعت در قابلمه را برنمیداریم. بعد خلال دندان را در یکی از کیکها فرو کنید، اگر مواد کیک به خلال نچسبید کیک آماده است.🍽
۵. اگر دوست داشتید برای پخت از فر استفاده کنید، کاپکیکها را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۴۰ دقیقه بگذارید.🥢
۶. روی کیکها را با گاناش، خامه یا ترافلهای رنگی تزئین کنید.🎊
〖🌸•
@dogtaranbehsti🍭〗
❥ . . 🌱دخـ🌸ـتـران بـ🍓ـــهـــ🍬ـشتی