#ترفند_خانه_داری
#ترفند_آشپزی
🌈اگه میخوای زعفرون روی برنجت بریزی یکم دقت کن چون اگه زعفرون و اونجایی که برای خروج بخار سوراخ کردی بریزی زعفرون میره ته قابلمه و کیفیت ته دیگ و پایین میاره و برنجت کم رنگ میگیره
🌈اگه میخوای پنیر پیتزا یا هر پنیر دیگه ای رو رنده کنی یادت باشه رنده رو چرب کنی اونجوری پنیر راحت تر رنده میشه😍
🌈براینکه قارچ رو موقعی که میخوای سرخ کنی رنگ عوض نکنه و سیاه نشه بهش آبلیمو اضافه کن
🌈اگه میخوای شیر موقع جوش سر نره دور تا دور قابلمه رو چرب کن 🤗
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸