🌈اگه میخوای زعفرون روی برنجت بریزی یکم دقت کن چون اگه زعفرون و اونجایی که برای خروج بخار سوراخ کردی بریزی زعفرون می‌ره ته قابلمه و کیفیت ته دیگ و پایین میاره و برنجت کم رنگ میگیره 🌈اگه میخوای پنیر پیتزا یا هر پنیر دیگه ای رو رنده کنی یادت باشه رنده رو چرب کنی اونجوری پنیر راحت تر رنده میشه😍 🌈براینکه قارچ رو موقعی که میخوای سرخ کنی رنگ عوض نکنه و سیاه نشه بهش آبلیمو اضافه کن 🌈اگه میخوای شیر موقع جوش سر نره دور تا دور قابلمه رو چرب کن 🤗 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸