فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷مواد لازم: _بادمجان (یک کیلو استفاده کردم). نمک (ترجیحا درشت یا سنگ نمک) _ گردوی کوبیده  به میزان دلخواه. دو قاشق بزرگ فلفل. 8 حبه سیر، ریز خرد شده فلفل تند سرکه دستور پخت: ✨ بادمجان را در آب جوش غوطه ور می کنیم و با حرارت زیاد می گذاریم تا بجوشد و از بالا به پایین مدام هم می زنیم . قبل از پخته شدن آن را اب کش کرده و داخل یخ می گذاریم. فقط 5 دقیقه بجوشانید وسطش برش میزنیم و از داخل و خارج نمک میزنیم (حدود نصف قاشق چایخوری.. اونایی که استفاده کردم کوچیک بود بزرگترینش من قرار دادن سه چهارم قاشق چای خوری نمک دارن) داخل کاسه میریزیم و وزنه سنگینی روی آنها میگذاریم مثل فیلم.. ❤️🧡💛💚💙💜