7.54M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
✅دستور👇 زرده تخم مرغ، وانیل، هل، شکر و ماست باهم ترکیب میکنیم تا شکر حل بشه روغن مایه رو اضافه کمی هم میزنیم آرد و بکینگ پودر و نمک باهم ترکیب میکنیم کم کم به مواد اضافه ابتدا با لیست یا همزن دستی بعد هم با دستمون خمیر یک جا جمع میکنیم.خمیر نباید ورز بدیم همین که یک جا جمع شد آمادست. توی تابه کاغذ روغنی میندازیم روشو کمی چرب میکنیم خمیر به قطر یه سانت پهن میکنیم با چنگال روش طرح میندازیم و با ترکیب زرده یا سفیده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال میکنیم روش کنجد میپاشیم درتابه رو میزاریم روی شعله پخش کن با حرارت ملایم که ۵ دقیقه از قبل گرم شده قرار میدیم بعداز ۲۰ دقیقه چک میکنیم اگه روش بدست نچسبید برمیگردونیم  پنج  تا ۱۰ دقیقه زمان میدیم  تا روش طلایی بشه بعد هم به اندازه های دلخواه برش میزنیم. قسمت دوم✅✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜