👈بادمجون روی آتیش زغال خیلی بوی دود میگیره به خاطر همین من روی اجاق گاز و یا داخل فر بادمجونها رو کبابی میکنم.
👈بادمجون کبابی رو داخل نایلون فریزر یا یک قابلمه دردار بگذارید تا پوستش راحت تر جدا بشه
👈نعنا و گردو در حد ۵، ۶ ثانیه تفت بخورن کافیه ،بیشتر میسوزه و تلخ میشه
👈بعد از اینکه مواد رو با هم مخلوط کردید میتونید نصف استکان آب جوش به تابه اضافه و درش رو بزارید و زمان بدید تا غذا ریزجوش بزنه و به روغن بیوفته و بعد سروش کنید
پارت دوم ✅✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃