8.68M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
👈بادمجون روی آتیش زغال خیلی بوی دود میگیره به خاطر همین من روی اجاق گاز و یا داخل فر بادمجونها رو کبابی میکنم. 👈بادمجون کبابی رو داخل نایلون فریزر یا یک قابلمه دردار بگذارید تا پوستش راحت تر جدا بشه 👈نعنا و گردو در حد ۵، ۶ ثانیه تفت بخورن کافیه ،بیشتر میسوزه و تلخ میشه 👈بعد از اینکه مواد رو با هم مخلوط کردید میتونید نصف استکان آب جوش به تابه اضافه و درش رو بزارید و زمان بدید تا غذا ریزجوش بزنه و به روغن بیوفته و بعد سروش کنید پارت دوم ✅✅🌹 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃