7.5M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
با این روش دیگه نیاز نیست ماهی رو داخل روغن زیاد سرخ کنی ماهی ۱عدد مخلوط گشنیز وشنبلیه ۲۵۰گرم زعفران دم کرده مقداری پیاز ۲عدد متوسط سیر ۴حبه رب انار ۵ ق غ خ گردوی خردشده نصف پیمانه ادویه نمک فلفل پودر زنجبیل به مقدارلازم ابلیمو ۲ ق غ خ شکم ماهی رو حسابی زعفران دم کرده بزنید بعد ابلیمو نمک فلفل وپودر زنجبیل سیر رنده شده خوب ماساژبدین وروشو بکشین ویک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. قسمت اول ✅🌹 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃