با این روش دیگه نیاز نیست ماهی رو داخل روغن زیاد سرخ کنی
ماهی ۱عدد
مخلوط گشنیز وشنبلیه ۲۵۰گرم
زعفران دم کرده مقداری
پیاز ۲عدد متوسط
سیر ۴حبه
رب انار ۵ ق غ خ
گردوی خردشده نصف پیمانه
ادویه نمک فلفل پودر زنجبیل به مقدارلازم
ابلیمو ۲ ق غ خ
شکم ماهی رو حسابی زعفران دم کرده بزنید بعد ابلیمو نمک فلفل وپودر زنجبیل سیر رنده شده خوب ماساژبدین وروشو بکشین ویک ساعت داخل یخچال استراحت بدین.
قسمت اول ✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃