#پیتزا_مخلوط
یه پیاز متوسط و تفت دادم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده اضافه کردم بهش نمک و پودر سیر و پودر آویشن اضافه کردم و تفت دادم در تابه رو بستم تا بپزه تو یه ظرف دیگه یکم مرغ پختم بعد اینکه گوشت پخت مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم و به گوشت اضافه کردم و هم زدم بعد قارچ اسلایس شده اضافه کردم در تابه رو بشتم تا قارچ آب بندازه وقتی قارچ آب انداخت کمی رب گوجه اضافه کردم و هم زدم تا جا بیفته بعد زیر گاز و خاموش کردم روی خمیر سس کچاب مالیدم بعد پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی ریختم و روش پنیر فراوون ریختم روشم کمی فلفل دلمه ای خورد شده و قارچ اسلایس شده و گوجه فرنگی خورد شده ریختم بعد خمیر و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه الی یک ربع با دمای صد و هشتاد درجه بعد پیتزامون و از فر بیرون آوردم و روی پنیر کمی آب اسپری کردم و دوباره گذاشتم تو فر گریل و روشن کردم تا پنیر آب بشه و طلایی . دلیل اینکه آب اسپری کردم اینه که باعث میشه پنیر کش بیاد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃