لپه خیس شده 1 لیوان بیشتر 1 روز خیس گذاشتم گوشت قرمز 3الا 4 تیکه نمک نزنید پیاز 1 متوسط زرد چوبه 1 قاشق غذاخوری رب 1 قاشق غذاخوری نمک 1 ق چ لیمو امانی 1 عدد آب 6 لیوان گوشتمو تفت دادم بعدش که رنگش عوض شد پیاز هامو بهش اضافه کردم و تا پیاز طلایی بشه گذاشتم همون جور تفت بخوره بعدش ادویه کاری و زرد چوبه ریختم و بلافاصله رب کمی تفت که خورد لپه هارو ریختم یکمی تفت دادم بعدش آب رو ریختم تا بجوشه وقتی جوشید زیر شعله ارو کم کردم نمک و لیمو و آبلیمو ریختم شعله ارو کم گذاشتم تا 5 ساعت گوشت و لپه هام بپزه و با برنج نوش جانش کردم😋 ‌ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃