زرشک پلو با مرغ ابتدا تکه های مرغ به زردچوبه و نمک و فلفل سیاه آغشته میکنم سه چهار ساعت میزارم یخچال تا مزه دار بشه. بعد دو طرف مرغ تو روغن سرخ میکنم مرغ که خوب سرخ شد از تابه برمیدارم و پیاز نگینی خرد شده رو تو همون تابه تفت میدم کمی سرخ که شد رب گوجه اضافه میکنم با رب هم تفت میدم آب جوش اضافه میکنم تکه های مرغ توی تابه میچینم روی هم نباشه. بعد دو سه حبه سیر و هویج خرد شده و فلفل دلمه ای (البته من نداشتم) اضافه میکنیم در تابه رو میزاریم تا بپزه نیم ساعت آخر پخت چند خلال پوست پرتقال خشک شده اضافه میکنم که طعم فوق العاده ای به مرغ میده . کمی هم زعفران دم کرده اضافه میکنم . میتونین نیم ساعت اخر پخت بزارین داخل فر گرم شده که روی مرغ برشته میشه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃