شیرینی بسیار خوشمزه و خوشگل که واقعا واسه عید خیلی عالیه . این شیرینی نرم و لطیف هست . . جای روغن جامد میشه از نیمه جامد ها استفاده کرد . اما کره بریزین شیرینی رو سفت می کنه . . برای ۳۲ عدد روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد) ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان) آرد سفید ۸۰ گرم (نصف لیوان) آرد نخودچی ۲۵ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد برنج ۴۰ گرم (حدودا ۳ تا ۴ ق غ یا حدودا ۱/۴ لیوان) پودر قند ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان یه کم کمتر) روغن مایع ۲۰ میلی (حدودا ۲ ق غ) پودر هل ۱/۴ ق چ گلاب نصف لیوان پودر نارکیل و پودر پسته و کنجد و ... به میزان لازم روغن جامد و پودر قند (الک شده) رو با همزن می زنیم و روعن مایع رو هم اضافه کردم . ۵ دقیقه ای زده بشه . پودر هل رو هم ریختم . آرد ها رو هم الک کردم و اضافه کردم . آرد سفید رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو با دست جمع کردم آرد رو کم کم ریختم اگر میزان چسبندگی نبود کافیه . خمیر رو یه ساعت محیط (جای گرمی نباشه ) استراحت دادم . بعد از خمیر گوله هایی برداشتم و توی دستم گرد کردم و اول داخل گلاب انداختم (زیاد نمونه حواستون باشه ) و بعد به دلخواه داخل پودر نارگیل رنگ شده و کنجد و پودر پسته غلتوندم . برای رنگ‌کردن پودر نارگیل هم ته کیسه فریزر چند قطره رنگ خوراکی ریختم و مقداری پودر نارگیل ریختم و با دستم مالش دادم . پودر پسته هم یه تعداد کم غلتوندم داخل سینی فر چیدم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه قرار دادم . دمای فر توی این شیرینی پایین نیست نسبت به شیرینی های دیگه و این شیرینی ها روشون ترک هایی ایجاد میشه . بعد از اینکه کاملا خنک شد از سینی برداشتم . شیرینی نرمی هست زود و گرم از سینی جدا نشه . 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃