5.39M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
✅مواد لازم برای حلوا زنجبیلی آرد سفید دو لیوان فرانسوی روغن جامد یا کره یک لیوان پودر زنجبیل دو قاشق غذا خوری سر پر آرد نخودچی نصف لیوان پودر قند یک لیوان ✅نکات ✅حتما آرد نیم ساعت تا چهل دقیقه تفت بخوره با حرارت ملایم نباید رنگش عوض بشه ✅وقتیکه خامی آرد گرفته شد تا داغ هست الک کنید ✅حتما روغن جامد باشه روغن مایع خوب نمیشه ✅سعی کنید از پودر زنجبیل خوش عطر و با کیفیت استفاده کنید ✅بعد از اینکه آرد با روغن ده دقیقه تفت خورد حرارت رو خاموش کنید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید ✅حتما دوساعت تو یخچال استراحت کنه بعد استفاده کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃