#اسکمو_اخته 🍭
زغال اخته تازه دو لیوان آب یک و نیم لیوان نمک و گلپر به میزان لازم
برای تهیه اسکمو یا همون الاسکا اخته زغال اخته و آب رو داخل ظرف بریزید بذارید با حرارت ملایم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه بعد از پخت نصف زغال اخته ها رو جدا کنید و بکوبید و با باقی مواد ترکیب کنید تا مایع غلیظ باشه و بعد یخ زدن حالت یخ خالی نداشته باشه گلپر و نمک اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل قالب مخصوص یا لیوان یک بار مصرف بریزید چوب بستنی بذارید و بذارید ۸ ساعت داخل فریز ببنده و نوش جان کنید اگراز زغال اخته خشک استفاده میکنید حتما باید ۱۲ ساعت با آب خیس بدین 👏😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃