🌸 🌸
#ترشى_هفت_بيجار 😋
سرکه انگور قرمز جوشیده و سرد شده
گوجه فرنگی نارس(کال) یک کیلوگرم
بادمجان قلمی بدون تخم یک کیلو
سیر دو بوته
فلفل درشت تند آتشین سبز و قرمز ۱۰ عدد
نمک ب م ل
نعناع خشک
🔸تمام مواد را خوب بشویید و خشک کنید و هر کدام را جداگانه نگینی ریز خرد کنید و باهم مخلوط کنید سپس روی پارچه تمیز پهن کنید یه شب تا صبح بگذارید خشک شود بعد داخل کاسه ی بزرگ بریزید و رویش نعناع و نمک بریزید باز حسابی هم بزنید تا مخلوط شود در آخر در شیشه های تمیز و خشک بریزید و سرکه هم اضافه کنید و درب شیشه ها را محکم ببندید و مدت یک ربع شیشه ها را برعکس بگذارید تا هوای اضافی آن گرفته شود .این ترشی بعد از یک هفته تا ده روز در هوای خنک جا میوفتد و میتوانید میل کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃