لیوان 200 میلی(لیوان دسته دار چهار پنجم لیوان را پر کنید) 2 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع 3 ق غ پودرکاکائو وانیل شکری نوک ق چ بکینگ‌پودر 2.5 ق چ 1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد برای روی قرابیه پودرقند تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃