طرز تهیه آش جو سنتی
مواد لازم:
جو پوست کنده یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
عدس و نخود و لوبیا چیتی از هر کدام نصف پیمانه
سبزی آش ۳۵۰ گرم پاک شده
پیاز برای سرخ کردن ۳ عدد
کشک یک و نیم پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعناع یک قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
عصاره گوشت ۲ عدد
🔴نکات مهمش چیه:
_حتما جو را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید
_حبوبات هم از ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل خیس کنید حتما چند بار آبش و عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته بشه و ویتامین هاش آزاد بشه
_با هر پیمانه که جو رو اندازه گیری میکنید حبوبات هم با همان پیمانه اندازه گیری کنید _پیاز داغ هرچی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
_وقتی سبزی و حبوبات رو ریختین مدام هم بزنید تا ته نگیرد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃