32.31M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
طرز تهیه آش جو سنتی مواد لازم: جو پوست کنده یک پیمانه برنج  نصف پیمانه عدس و نخود و لوبیا چیتی از هر کدام نصف پیمانه سبزی آش  ۳۵۰ گرم پاک شده پیاز برای سرخ کردن ۳ عدد کشک یک و نیم پیمانه پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری فلفل و زردچوبه به میزان لازم نعناع یک قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم عصاره گوشت ۲ عدد 🔴نکات مهمش چیه: _حتما جو را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید _حبوبات هم از ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل خیس کنید حتما چند بار آبش و عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته بشه و ویتامین هاش آزاد بشه _با هر پیمانه که جو رو اندازه گیری می‌کنید حبوبات هم با همان پیمانه اندازه گیری کنید _پیاز داغ هرچی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه _وقتی سبزی و حبوبات رو ریختین مدام هم بزنید تا ته نگیرد 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃