یکی از خانمای گل طرز تهیه بامیه و زولبیا خواسته بودن😍😍 💠مواد لازم: دوتا تخم مرغ ‌‌، یک لیوان آب و یک لیوان آرد سفید الک شده و بیست گرم کره یا بجای کره یک قاشق سر پر روغن جامد و کمی وانیل و یک قاشق عسل. برای شهد هم یک لیوان آب یک لیوان شکر کمی گلاب در صورت تمایل و چند قطره زعفران دم کشیده غلیظ. 💠طرز تهیه: آب، کره، و یک قاشق عسل یا اگه نداشتید یک قاشق از شهد رو توی قابلمه بزارید روی شعله و بزارید کره آب بشه وقتی جوش ریز زد آرد الک شده رو یکدفعه به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا آرد جمع بشه و مرتب زیر و رو کنید حدود پنج دقیقه روی شعله کم خمیر رو زیرورو کنید تا خمیر یکدست بشه بعد بزارید کنار تا از داغی بیوفته و ولرم بشه و دو تا تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا جذب خمیر بشه بعد دومین تخم مرغ میتونید با همزن بزنید یا با قاشق خمیر رو هم بزنید یا حتی با دست. خلاصه وقتی خمیر لطیف شد توی قیف بزارید و در روغن فراوون برش بزنید و سرخ کنید یادتون باشه که ابتدا روغن داغ باشه ولی بعد از اضافه کردن بامیه شعله رو کم کنید تا آروم سرخ بشن و مغز پخت بشن اگه شعله زیاد باشه فقط روی بامیه سرخ میشه و مغزش خمیر میشه و وقتی توی شهد می‌اندازید خمیر میشه. پس آروم سرخ بشن. برای شهد هم آب و زعفران و در صورت تمایل کمی گلاب و شکر بزارید بجوشه تا قوام بیاد. و وقتی بامیه رو سرخ کردید توی شهد ولرم بندازید اگه شربت داغ باشه بازم بامیه تون نرم میشه فقط چند لحظه توی شهد ولرم بندازید. پ. ن. اگه خمیرتون سفت بود میتونید یک تخم مرغ رو هم بزنید و کم کم به مایه خمیر اضافه کنید ممکنه نصف تخم مرغ هم کافی‌ باشه. خمیرتون باید حالت چسبندگی داشته باشه. منبع: کتاب مجازی آشپزی 🌻🌻🌻🌻🌻 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸