💠مواد لازم براي : نشاسته200 گرم ماست180 گرم آرد20 گرم زعفران حل شده يك قاشق سوپخوري، روغن جامديك قاشق چايخوري جوش شيرين يك دوم قاشق چايخوري آب يا گلاب يك قاشق سوپخوري 💠طرز تهيه زولبیا: نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم.   در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.   زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.   💠مواد لازم براي شربت زولبیا: شكر2فنجان، آب یك فنجان، گلاب 2 قاشق سوپخوري، زعفران حل شده يك قاشق مرباخوري، آبليمو يك قاشق مربا خوري 💠طرز تهيه شربت زولبیا: آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم. ✅ يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸