#زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊
حلوا شیره😋
📋مواد لازم:
آرد: یک لیوان
شیره انگور: تقریبا یک سوم لیوان(اگه در دسترس نبود شیره خرما یا هر شیره دیگه ای)
روغن زرد یا کره یا روغن جامد : حدودا یک قاشق غذا خوری
نمک : نوک قاشق(خیلی کم)
📝طرز تهیه :
آرد گندم ترجیحا سبوس دار رو الک کرده و با شعله ملایم تفت میدیم، تا وقتی که رنگ آرد قهوه ای بشه ولی نسوزه، دوباره الک میکنیم ،شعله رو خاموش میکنیم، روغن رو با احتیاط و کم کم اضافه کرده و هم میزنیم، روغن رو اندازه ای اضافه میکنیم که فقط آرد چرب بشه و با پشت قاشق به خورد آرد میدیم، باید حالت پودری و ماسه ای بودنش حفظ بشه (دقت کنید اگه روغنش بیشتر بشه بعدا پس میده و منظره جالبی نداره) سپس شیره رو اضافه میکنیم و دوباره با پشت قاشق به خورد آرد و روغن میدیم. تا مواد داغ هست داخل ظرف منتقل میکنیم و با پشت قاشق و با کمی فشار روی مواد رو صاف میکنیم، یک ساعتی صبر میکنیم تا کاملا سرد بشه بعد برش داده و سرو میکنیم.🌷🌷🌷 میتونید این حلوای خوشمزه رو با قالب برشتوک تهیه کنید. تا مواد داغه داخل قالب بریزید و کمی فشار بدین تا منسجم بشه بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
🌷نوش جان🌷
ممنونیم بانو جان😊
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️
@dokhtaran_havva 💚