😊👌 📋طرز تهیه : ابتدا کنجدها را در آسیاب/مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید. سپس کنجدهای آسیاب و خرد شده را در ظرفی ریخته و خوب مالش یا ورز دهید تا روغن آنها استخراج شود. همزمان کمی آب گرم هم درون این ظرف حاوی کنجدهای آسیاب شده بریزید تا به خارج شدن روغن از کنجد کمک کند. کار ورز دادن کنجدهای آسیاب شده را تا زمانی ادامه دهید که روغن(البته به همراه کنجدهای آسیاب شده) درون ظرف شما نمایان شود. در مرحله بعد روغن کنجد آغشته به کنجدهای خرد شده را بر روی یک صافی که روی آن دستمال کاغذی قرار داده شده است، بریزید و در زیر آن ظرفی قرار دهید تا روغن کنجد از صافی و دستمال کاغذی عبور کرده و درون ظرف بریزید و به اصطلاح روغن کنجد صاف شود. البته برای بدست آمدن روغن خالص کنجد باید کمی صبر کنید. 🎀توجه کنید که این روش برای تهیه روغن کنجد به مقدار کم در منزل پیشنهاد می شود و برای تهیه روغن کنجد به مقدار زیاد شما باید از ابزارها و روش های دیگری استفاده کنید. برای مثال می توانید کار آسیاب و ورز دادن کنجدها را توسط آسیاب های سنگی انجام دهید؛ روشی که در قدیم برای تهیه انواع روغن ها استفاده می شد🎀 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚