#زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊
#کمپوت_آلو
📖مواد لازم : برای 4 نفر
آبلیمو و آبغوره (مقدار این دو بستگی به خودتان دارد،آبلیمو و آبغوره کمپوت را ترش می کند ) به میزان لازم
نمک (اگر دوست دارید کمپوتی شور داشته یاشید،مقدار آن را بیشتر کنید) 3 قاشق غذاخوری
آلو (می توانید از آلو قطره طلا یا آلو زرد و یا آلو های دیگر استفاده کنید. ) به میزان لازم
شکر (با توجه به ذائقه کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید) یک و نیم پیمانه
📝طرز تهیه :
برای تهیه کمپوت آلو،می توان بر حسب علاقه؛آن را شیرین،ملس و یا ترش تهیه کرد.
***برای تهیه کمپوت ملس، آلو های خود را شسته و آن ها را خشک کنید. در قابلمه نسبتا بزرگی آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. در این هنگام،به ازای هر کیلو آلو،سه و نیم قاشق غذاخوری نمک را در آب حل کنید. وقتی آب به جوش آمد، آلو ها را در آن بریزید و پس از چند دقیقه شکر یا خاک قند را اضافه کنید.
این کمپوت می بایست 45 الی دقیقه الی 1 ساعت روی حرارت کم رو به متوسط بپزد. پس از آن طعم کمپوت را تست کنید،اگر شوری آن زیاد بود می توانید کمی شکر به آن بیفرائید و اگی شیرینی اش دلتان را زد؛کمی نمک اضافه کرده و آن را چند دقیقه روی حرارت قرار دهید.
***برای تهیه کمپوت ترش،در یک قابلمه مقداری آب ریخته و تا به جوش آمدن آن صبر کنید. وقتی به جوش آمد به آن کمی سرکه، آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید. آلو ها را اضافه کرده و به مدت زمان 45 دقیقه الی 1 ساعت روی حرارت قرار دهید.
***و اما برای تهیه کمپوت آلوی شیرین،می بایست پس از به جوش آمدن آب در قابلمه،به آن به ازای هر کیلو آلو؛یک پیمانه و نیم شکر به آب بیفزائید و آن را به اندازه کمپوت های قبل روی حرارت متوسط قرار دهید.
امیدوارم خوشتون بیاد.نوش جان
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️
@dokhtaran_havva 💚