💗 دختران حوا 💗
#کمپوت_آلو😋😋 #درخواستی #آموزش_پست_بعد 👇 شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran
🎊 🎊 😊 📖مواد لازم : برای 4 نفر آبلیمو و آبغوره (مقدار این دو بستگی به خودتان دارد،آبلیمو و آبغوره کمپوت را ترش می کند ) به میزان لازم نمک (اگر دوست دارید کمپوتی شور داشته یاشید،مقدار آن را بیشتر کنید) 3 قاشق غذاخوری آلو (می توانید از آلو قطره طلا یا آلو زرد و یا آلو های دیگر استفاده کنید. ) به میزان لازم شکر (با توجه به ذائقه کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید) یک و نیم پیمانه 📝طرز تهیه : برای تهیه کمپوت آلو،می توان بر حسب علاقه؛آن را شیرین،ملس و یا ترش تهیه کرد. ***برای تهیه کمپوت ملس، آلو های خود را شسته و آن ها را خشک کنید. در قابلمه نسبتا بزرگی آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. در این هنگام،به ازای هر کیلو آلو،سه و نیم قاشق غذاخوری نمک را در آب حل کنید. وقتی آب به جوش آمد، آلو ها را در آن بریزید و پس از چند دقیقه شکر یا خاک قند را اضافه کنید. این کمپوت می بایست 45 الی دقیقه الی 1 ساعت روی حرارت کم رو به متوسط بپزد. پس از آن طعم کمپوت را تست کنید،اگر شوری آن زیاد بود می توانید کمی شکر به آن بیفرائید و اگی شیرینی اش دلتان را زد؛کمی نمک اضافه کرده و آن را چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. ***برای تهیه کمپوت ترش،در یک قابلمه مقداری آب ریخته و تا به جوش آمدن آن صبر کنید. وقتی به جوش آمد به آن کمی سرکه، آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید. آلو ها را اضافه کرده و به مدت زمان 45 دقیقه الی 1 ساعت روی حرارت قرار دهید. ***و اما برای تهیه کمپوت آلوی شیرین،می بایست پس از به جوش آمدن آب در قابلمه،به آن به ازای هر کیلو آلو؛یک پیمانه و نیم شکر به آب بیفزائید و آن را به اندازه کمپوت های قبل روی حرارت متوسط قرار دهید. امیدوارم خوشتون بیاد.نوش جان با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚