#نان_شیرمال😋 #ويژه_ماه_رمضان 🌙 ✍#مواد_لازم آرد سفید :300 گرم روغن مایع :1/3 پیمانه پودر شکر :3/4پیمانه زرده تخم مرغ :4 عدد گلاب : 1/6 پیمانه اسانس هل :3 قطره یا 1 قاشق چای خوری پودر هل و بکینگ پودر :1 قاشق چایخوری پر آب زعفران :برای روی نان زرده تخم مرغ :1 عدد کنجد :برای روی نان نان شیر مال ✍ #طرز_تهیه 4 عدد زرده تخم مرغ را به همراه پودر هل و شکر در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و کرم رنگ شوند.بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید. مرحله دوم درست کردن نان شیر مال بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید و تا جایی که بتوان خمیر را با دست ورز داد ریختن آرد را ادامه دهید. وقتی خمیر نرم شد و به دست نچسبید آن را با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید و با قالب های بیضی خمیر را تقسیم کنید. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و سینی فر را چرب کنید و خمیر های قالب زده را داخل سینی بچینید.سپس روی خمیر ها را با زعفران ، کنجد و زرده تخم مرغ زده شده بمالید. و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. ⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️