😍😍 توت حدود رب كيلو شكر نصف مقدار توت خامه ٢٠٠گرم شير ١٠٠گرم ثعلب يك ق چ شكر رو روى توت ريختم و گذاشتم اب بندازه و بعد روى شعله اروم قرار دادم... وقتى خنك شد و ب دماى محيط رسيد با گوشت كوب برقى ميكس كردم و خامه و شير و ثعلب رو بش اضافه كردم و با همزن دستى كمى همزدم و توى فريزر گذاشتم.. هر يك ساعت يبار در اوردم و كمى هم زدم و باز توى فريزر گذاشتم.. حدود ٤/٥بار اين كارو كردم... بعدش توى ظرف در دار گذاشتم چند ساعتى توى فريزر بمونه و بعد استفاده كردم😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸