#پنکیک_خونگی
✍
#موادلازم
آرد=1/5 پيمانه
بيكينگ پودر= يك قاشق غذاخوري
شكر= يك قاشق غذاخوري
نمك= نصف قاشق چايخوري
شير= يك و نيم پيمانه
تخممرغ= يك عدد
كره= نصف قاشق غذاخوري، در دماي اتاق
✍
#طرزتهيه:
شكر، آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد.
تخممرغ، كره وشير را به مخلوط اضافه كنيد و با استفاده از يك همزن، آنها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.
در يك تابه نچسب، كره را ذوب كنيد.
يك چهارم از مخلوط را درون تابه ريخته و روي حرارت متوسط، به مدت 3 دقيقه يا تا زمانيكه رويه آن پف كرده و بالا بيايد آن را حرارت دهيد سپس پنكيك را برگردانده و طرف ديگر را 2 دقيقه ديگر يا تا زماني كه قهوهاي رنگ شود حرارت دهيد.
همين كار را با مابقي مايه انجام دهيد.
من از مقدار ارد کم کردم وکاکائو اضافه کردم☺️
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸