آرد=1/5 پيمانه بيكينگ پودر= يك قاشق غذاخوري شكر= ‌يك قاشق غذاخوري نمك= ‌نصف قاشق چاي‌خوري شير= يك و نيم پيمانه تخم‌مرغ= يك عدد كره= نصف قاشق غذاخوري، در دماي اتاق ✍ : شكر، آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد. تخم‌مرغ، كره وشير را به مخلوط اضافه كنيد و با استفاده از يك همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند. در يك تابه نچسب، كره را ذوب كنيد. يك چهارم از مخلوط را درون تابه ريخته و روي حرارت متوسط، به مدت 3 دقيقه يا تا زماني‌كه رويه آن پف كرده و بالا بيايد آن را حرارت دهيد سپس پنكيك را برگردانده و طرف ديگر را 2 دقيقه ديگر يا تا زماني كه قهوه‌اي رنگ شود حرارت دهيد. همين كار را با مابقي مايه انجام دهيد. من از مقدار ارد کم کردم وکاکائو اضافه کردم☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸