مینا پز كره: 60 گرم پودرقند:120 گرم زرده تخم‌مرغ: 1 عدد دارچین (پودرشده): یک دوم قاشق چای‌خوری آرد برنج (الك‌شده): 100 گرم مغزگردو (پودرشده): 120 گرم مغزگردو (دونیم‌شده): تعدادی برای تزیین كره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم كنید. در ظرفی پودر قند را الك كنید. در ظرفی، كره و پودرقند را با همزن برقی مخلوط كنید تا نرم و لطیف شود، سپس زرده تخم‌‌مرغ و دارچین را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا كاملاً با یكدیگر مخلوط شوند. آرد برنج و پودرگردو را به‌تدریج به مخلوط كره بیافزایید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید تا خمیر نرم و یكدستی به‌دست آید. از مایه آماده‌شده به اندازه گلوله‌های كوچكی بردارید و دردست به‌شكل توپ فرم دهید، سپس یك عدد مغزگردوی دونیم‌شده روی آن قرار داده، كمی آن را فشار دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید (نیازی به چرب‌كردن سینی نیست). مراحل پایانی سینی فر را 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند. پس از پخت، سینی را از فر خارج كرده و بگذارید 30 دقیقه در دمای محیط بماند تا شیرینی‌ها خنك شوند، سپس آن‌ها را در ظرف موردنظر بچینید و سرو كنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸