#آموزش_آشپزی
#خرمای_توپی
💠مواد لازم :
خرما
روغن یا کره به اندازه دلخواه
هل 1قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
💠طرز تهیه:
ابتدا هسته ی خرما را گرفته وبا روغن یا کره تفت می دهیم ک خرما چرب بشه وحرارات متوسط باشه هل ودارچین را اضافه کرده ومرتب مخلوط کنید وتا حدی مخلوط کنید ک خرما کاملا له شود وموقع مخلوط کردن از ظرف حدا بشه وهروقت جدا شد یعنی خرما سرخ شد واز روی حرارات برمی داریم ودر ظرف مناسب به اندازه توپک کره ای درست میکنیم وهرجوری ک دوست دارین تزیین کنید (برحسب علاقه میتونید روی توپک ها رو در پودر نارگیل بغلتونید.
نوش جان😋
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔
@dokhtaran_havva