🌸 🌸 یک کیلو انجیر رو چوبکهاشو درآوردم، بعد جدا پونصد گرم شکر رو با چهارلیوان آب گذاشتم رو شعله تاشکر هل بشه توش و انجیرهارواضاف کردم و گذاشتم نیم ساعت باشعله متوسط بجوشه و بعد کمی زعفرون ،یک قاشق آبلیمو و دوقاشق گلاب و کمی هل بهش اضاف کردم و باز گذاشتم نیم ساعت باهمون شعله متوسط جوشید و آبش غلیظ شد، بعد از این آبش هم مقداری برمیدارم برای شربت ، میتونین بعداز سرد شدن میکسش کنین اما من به سلیقه همسری گذاشتم سالم باشن😍😍😍 ،با انجیر سیاه هم خیلی عااالی میشه،،😘😘😘 شکر دراصل باید هفتصد گرم باشه اما چون نمیخام زیادشیرین بشه کمترش کردم نووش جااااان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸