🌸 🌸
#مربای_انجیر
یک کیلو انجیر رو چوبکهاشو درآوردم،
بعد جدا پونصد گرم شکر رو با چهارلیوان آب گذاشتم رو شعله تاشکر هل بشه توش و انجیرهارواضاف کردم و گذاشتم نیم ساعت باشعله متوسط بجوشه و بعد کمی زعفرون ،یک قاشق آبلیمو و دوقاشق گلاب و کمی هل بهش اضاف کردم و باز گذاشتم نیم ساعت باهمون شعله متوسط جوشید و آبش غلیظ شد،
بعد از این آبش هم مقداری برمیدارم برای شربت ،
میتونین بعداز سرد شدن میکسش کنین اما من به سلیقه همسری گذاشتم سالم باشن😍😍😍 ،با انجیر سیاه هم خیلی عااالی میشه،،😘😘😘
شکر دراصل باید هفتصد گرم باشه اما چون نمیخام زیادشیرین بشه کمترش کردم
نووش جااااان
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸