🌸 🌸 آرد سفید: 1 لیوان آرد نخودچی: سه چهارم لیوان پودر قند:نصف لیوان شکلات: 80 گرم کره و روغن جامد:جمعا یک سوم لیوان(60 گرم) پودر هل و دارچین: هر کدام یک سوم ق چ گردو خرد شده(به دلخواه): 3 ق غ ابتدا آرد سفید رو الک کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و حدود سی دقیقه هم میزنیم تا فقط بوی خامی آرد از بین بره، آرد نخودچی رو هم جداگانه الک کرده و تفت میدیم ولی با زمان کمتری(چون زود میسوزه)،سپس آردها رو باهم ترکیب کرده و دو مرتبه دیگه الک میکنیم.کره و روغن رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا روغن به خورد آرد بره. سپس تابه رو کنار گذاشته اجازه میدیم تا آرد از حرارت بیفته ، سپس پودر قند، هل و دارچین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم،بعد گردو رو اضافه کرده و در آخر شکلات بن ماری شده رو. مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم تا خمیری شکل بشه و به خورد هم برن.سپس حلوا رو داخل ظرف مربعی کوچیکی ریخته (من کمی دیگه شکلات هم روش ریختم)،و در آخر به دلخواه پودر پسته ریخته و ظرف رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت حلوارو به آرومی برش زده تا خورد نشه و سرو میکنیم. میشه این حلوا رو داخل قالب های کوچک سیلیکونی ریخته و با پشت قاشق خوب فشرده کنید،سپس قالب رو نیم ساعت داخل فریزر قرار داده و بعد ازین مدت حلواها به راحتی از قالب جدا کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸