🌸 🌸 آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان آب یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن نصف لیوان کره پنجاه گرم زعفران به مقدار لازم آرد و میزاریم رو حرارت خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه تفت بدین.. ( هر چی بیشتر بهتر فقط با شعله کم باشه آرد سفید قنادی حلوا رو روشن و زعفرونی میکنه ) بعد آرد و الک کنید و کره و روغن و کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا روغن و کره خوب به خورد حلوا بره همزمان که آرد و تفت میدین شربتم درست کنید به این صورت که آب و شکر و گلاب و زعفران را رو گاز بزارین تا شیره درست بشه کمی جوش بخوره و شعلشو کم کنید تا شکر خوب حل بشه . بعد به مخلوط آرد اضافه کنین و خوب همزن بزنین..حلوا آمادست.. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸