🌸🌸
#قلیه_میگوی_بوشهری😋
اول از همه بگم که شاید توی مناطق مختلف ، دستور پخت قلیه میگو متفاوت باشه . من به روش بوشهری میپزم چون مادرم بوشهری هستن
بعضی ها پوره گوجه فرنگی اضافه میکنن .....
برای این غذا اول دویست گرم گشنیز و یک قاشق غذاخوری پر ، شنبلیله خرد شده رو سرخ کنید ( من از شنبلیله خشک استفاده کردم )
یک عدد پیاز رو سرخ کردم ، چند حبه سیر له شده رو اضافه کردم ، کمی زردچوبه زدم ، سبزی رو اضافه کردم ، یه تفت دادم . میگو ها رو اضافه کردم با شعله بالا چند دقیقه سرخ کردم . ( زیاد سرخ نکنید چون میگو سفت میشه ) دو عدد سیب زمینی متوسط خرد شده رو اضافه کنید .
کمی آب اضافه کردم و گذاشتم تا سیب زمینی ها بپزن .
دو قاشق تمر هندی رو خیس کنید و از صافی رد کنید .
وقتی سیب زمینی ها پخت ، عصاره تمر هندی ، نمک ، فلفل قرمز و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید .
شعله ملایم بزارید جا بیفته . چند دقیقه آخر دو عدد گوجه فرنگی تکه شده رو اضافه کنید . مدت زمان این خورشت تقریبا یک ساعت است .
این غذا حتما باید تند باشه 😋😋😋😋
طعم گوجه و سیب زمینی توی این خورشت عااااااااااالی میشه
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
راستی جنوبی ها در کنار قلیه ، خرما یا رطب میزارن .
haniye_mirhashemi
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸