🌸🌸 😋 اول از همه بگم که شاید توی مناطق مختلف ، دستور پخت قلیه میگو متفاوت باشه . من به روش بوشهری میپزم چون مادرم بوشهری هستن بعضی ها پوره گوجه فرنگی اضافه میکنن ..... برای این غذا اول دویست گرم گشنیز و یک قاشق غذاخوری پر ، شنبلیله خرد شده رو سرخ کنید ( من از شنبلیله خشک استفاده کردم ) یک عدد پیاز رو سرخ کردم ، چند حبه سیر له شده رو اضافه کردم ، کمی زردچوبه زدم ، سبزی رو اضافه کردم ، یه تفت دادم . میگو ها رو اضافه کردم با شعله بالا چند دقیقه سرخ کردم . ( زیاد سرخ نکنید چون میگو سفت میشه ) دو عدد سیب زمینی متوسط خرد شده رو اضافه کنید . کمی آب اضافه کردم و گذاشتم تا سیب زمینی ها بپزن . دو قاشق تمر هندی رو خیس کنید و از صافی رد کنید . وقتی سیب زمینی ها پخت ، عصاره تمر هندی ، نمک ، فلفل قرمز و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید . شعله ملایم بزارید جا بیفته . چند دقیقه آخر دو عدد گوجه فرنگی تکه شده رو اضافه کنید . مدت زمان این خورشت تقریبا یک ساعت است . این غذا حتما باید تند باشه 😋😋😋😋 طعم گوجه و سیب زمینی توی این خورشت عااااااااااالی میشه 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 راستی جنوبی ها در کنار قلیه ، خرما یا رطب میزارن . haniye_mirhashemi ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸🍃🌸