🌸🌸
#دسرمگنولیا
شیر:یک لیتر
شکر:یک پیمانه
آرد سفید:دو قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت:دو قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف چایخوری
گلاب:سه قاشق غذا خوری
خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور سه بسته
موز یا توت دلبخواه
شکر+شیر+آرد+نشاسته ذرت+زرده تخم مرغ +گلاب همرو مخلوط کنید بعد روی گاز بزارید غلیظ شه بعد شعله خاموش کنید بهش وانیل و خامه اضافه کنید لایه اول بیسکوییت خورد شده بعد مگنولیا بعد توت یا موز بچینید همین ترتیب ادامه بدید یک شب در یخچال بزارید بعد نوش جان کنید
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸