🌸 🌸
#سيب_زميني با سس جالب انگیز
روزتون بخير😍
با این روش سیب زمینی تنوری دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید 😉
۴ الی ۵ عدد
#سيب_زميني رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و برای تهیه سس ۵ ق غ سس مایونز، سیر له شده یا پودر سیر ۲ ق چ، پوست لیمو رنده شده ۱ ق چ، آبلیمو ۲ ق غ ، فلفل نصف ق چ ، نمک نصف ق چ ، پودر لبوی خشک یا آب لبو رو با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا طعم ها با همدیگر ترکیب شوند و در کنار سیب زمینی سرو و نوش جان کنید 😋😍
پ.ن : اگر در سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید بسیار بهتر است
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸