🌸 🌸 🍶 برای درست کردن یه ماست خونگی خوشمزه و متفاوت نیاز داریم به 👈حدود ۲ لیتر شیر محلی تازه را گذاشتم روی حرارت تا به جوش بیاد بعد شعله گاز و کم کردم و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم بجوشه تا آب اضافی اگه داشته باشه بخار بشه گذاشتم تا از داغی بیفته در حدی که انگشت دست نسوزه و گرما قابل تحمل باشه کافیه در این مرحله یک قاشق غ ماست غلیظ شیرین را با مقداری از همین شیر رقیق کردم و با بقیه شیر مخلوط کردم و یک دور هم زدم و درب ظرف را گذاشتم پارچه ای ضخیم تمیز روی ظرف قرار دادم حدود ۷ ساعت در جایی تقریبا گرم استراحت کرد بعد از این زمان به مدت چند ساعت در یخچال گذاشتم تا خوب خودشو گرفت. نکته؛ دلیل اینکه ماست آب میندازه بخاطر اینه که شیر آب داره باید زمان بیشتری روی حرارت بجوشه. دلیل اینکه ماست ترش میشه دلیلش ترش بودن ماست برای مایه زدن و یا داغ بودن شیر هنگام مایه زدنه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸