💗 دختران حوا 💗
#ادویه_مخصوص هر غذا را بشناسیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 👇👇
🌸🌸 انواع ادویه مخصوص هر غذایی را بشناسید 🔹ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ 🔹ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله 🔹ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه 🔹ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین . 🔹ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است . 🔹ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق . 🔹ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه . 🔹ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو . 🔹ادویه قیمه پلو : دارچین , زیره سبز، پودر گل محمدی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸🍃🌸