🌸🌸 انواع ادویه مخصوص هر غذایی را بشناسید
🔹ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
🔹ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
🔹ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
🔹ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین .
🔹ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است .
🔹ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
. 🔹ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
. 🔹ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
. 🔹ادویه قیمه پلو : دارچین , زیره سبز، پودر گل محمدی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸