شامی کباب لرستان اول پیاز رو‌ رنده کنید و‌ همراه گوشت چرخ کرده، سبزی‌های خرد شده یا خشک ( مرزه، ریحون و ترخون) و چند قاشق پودر گردو، یک عدد تخم مرغ، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و دو سه قاشق آرد نخودچی در ظرفی بریزید و مخلوط کنید و خوب هم بزنید. و‌گوشت رو بصورت دایره ، شکل بدید و سرخ کنید و بزارید کنار حالا برای سس شامی دو پیاز رنده شده را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه کنید تا تفت بخورد، رب انار به مقدار لازم را نیز اضافه کنید تا با مواد خوب مخلوط شود. بعد دو لیوان آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت زیاد آب به جوش بیاد و کمی حجم آن کم شود شامی‌های سرخ شده را درون سس انار بگذارید تا خوب جا بیفته و سبزی معطر درصورت تمایل به سس اضافه کنید تا سس غلیظ شود و به همراه برنج سرو كنيد نوش جان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸