#ترشی
#ترشی_لیته_خرفه
(خرفه یه نوع سبزی خودرو و ترش مزه اس و پر ازخاصیت گوگل سرچ.کنید)(جنوبیا بهش میگن پرپین)
تا هنوز فصل خرفه است دست بکار بشید
برای این روش اندازه یه دبه خرفه رو تمیز شستم و کمی خرد کردم. دوتا هویج هم رنده کردم همراه با سرکه و آب و نمک حدود نیم ساعت پختمش روی حرارت.(سرکه و آب رو نصف نصف بریزید)
بعد شیش تا گوجه رو رنده کردم و اونم با سرکه و کمی آب و نمک پختم.
یه دونه بادمجان هم جداگانه با سرکه و آب و نمک پختم کاملاااا.(میتونید بادمجان رو حذف کنید ولی یه دونه بخاطر لعابش زدم عالی میشه)
بعد خرفه و بادمجان و گوجه رو داخل غذاساز له کردم بعد سیر فراوان رنده شده هم اضافه کردم نمکش رو اندازه کردم و مخلوط کردم و تمام. فرداش قابل استفاده است.
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸