🌸 🌸
#مسما_بادمجان
دوتا پياز بزرگ رو خلالى و سرخ كردم، زردچوبه زدم و كمى غوره ريختم تو پيازها و باهم تفت دارم و غوره ها هم سرخ شد، بعد نصف قاشق غذاخورى رب گوجه و يك قاشق غذا خورى پر رب آلوچه ى شيرين ريختم، (رب انار شيرين هم ميشه ريخت) همه رو باهم تفت دادم و مرغها رو اضافه كردم و بهشون نمك و كمى زردچوبه زدم و تفت دادم و وقتى كه رنگشون تغيير كرد بهشون زعفران آب شده زدم و حدود ده تا آلوچه ى ترش رو ريختم تو مواد و آب اضافه كردم و گذاشتم ريز ريز جوشيد و پخت. بادمجون رو هم كه جدا سرخ مى كنم و آخر به خورش اضافه مى كنم ٥ دقيقه باهم مى جوشن و تمام.
واقعا مزه ى خوب ترش و شيرين داره اين غذا😋
لازم نيست شما گوجه سرخ كنين من چون همسرم دوست داره درست مى كنم وگرنه واجب نيست.
ما اين غذا رو بدون آب و لعابدار دوست داريم شما اگه ميخواين آبداتر درست كنين. ما همين دوتا تيكه مرغ بسمونه 😊 شما اگه مرغ و بيشتر ميريزين پياز رو هم اضافه كنيد قاعدتاً.
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸