🌸🌸 مواد لازم: ژله موردنظر: یک بسته لیمو یا پرتقال    شکر: یک پیمانه    نشاسته: نصف پیمانه    آب سرد: یک‌دوم پیمانه    گلاب: یک‌دوم پیمانه    آرد نشاسته و پودرقند: به میزان لازم برای غلتاندن ✅ روش تهیه:  1. ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید.  2. حالا ظرف را  از یخچال درآورده با چاقو برش‌های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.  🌺نکته:  شما می‌توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ‌ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.  🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸🍃🌸